Rudeninis arbatos gėrimas

 

Paruošimo laikas:

Apie 20 min.

Porcijų skaičius:

12

Ingredientai:

Arbatos pakeliai, 5 vnt.

Verdantis vanduo, 5 stikl.

Nesaldintos obuolių sultys, 5 stikl.

Spanguolių sultys, 2 stikl.

Cukrus, 0,5 stikl.

Citrinų sultys, 0,33 stikl.

Truputis imbiero, gvazdikėlių, muskato ir cinamono

Gaminimo instrukcija:

Sudėkite arbatos pakelius į didelį puodą, užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu ir palikite 8 minutes pritraukti.

Išimkite pakelius, sudėkite likusius komponentus ir maišykite, kol ištirps cukrus (galima jį pakeisti medumi, tačiau tada arbata turi būti šaltesnė).

Patiekite šiltą arba su ledukais. Gėrimui tinka bet kokia jūsų mėgstama arbata.

Sveikata.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode